Beoordelingen van Frankies Bergambacht

Recente recensies

5.0
Rik Hofsink
17 mei 2024

Voor de 2de keer besteld voor de 2de keer aangenaam verrast ik vind het eten met zorg gemaakt en erg lekker. Dat proef je gewoon! Echt top! Ik heb allebei de bestelling verschillende dingen geprobeerd hoewel ik het een lekkerder dan het ander vond was het beide keren heerlijk! =) levering was op de gewenste tijd en vriendelijk ga zo door!

Anton
5 mei 2024

Vers en warm geleverd, fijne bezorging!

Houzaifa
30 april 2024

Op tijd binnen en heerlijk smaak

Nick G.
27 april 2024

Hamburger vrij droog, verder goede kwaliteit.

Henny
21 april 2024

Na wat ik besteld had (loaded fries Caribbean, french taco en chicken burger), had ik wel iets grotere hoeveelheid verwacht voor 32 euro, maar de kwaliteit was goed.

Petra
20 april 2024

Was weer heerlijk!

Fais
15 april 2024
Ruben
12 april 2024

Zeer vriendelijke meisje aan de telefoon ben goed geholpen door haar en het eten was zeer lekker zeker een aanrader

Anouck
11 april 2024

Heerlijke burgers en goede bezorging

Hoogendijk
9 april 2024

Altijd een feest om bij Frankies te bestellen! Uitstekende en overheerlijke loaded fries en burgers! Echt top, ga zo door!

Ada
24 maart 2024

Bestelling was laat waardoor producten niet helemaal warm waren.

Jan
23 maart 2024

Lekkere loaded fries. Voor 2 personen.Niet te weinig ,maar ook niet te veel. Op afgesproken tijd bezorgd in Lekkerkerk .

Hartog
11 maart 2024

Het eten was super, maar bezorging belabberd. Wij wonen op nummer 27 ZONDER toevoegingen. Het eten was bezorgt bij mijn buren 27a. Gelukkig zat ik op te letten. Maar dit was helaas niet de eerste keer. Zou fijn zijn als de bezorger goed leest wat er opstaat.

Jo
11 maart 2024

Lekker eten en snel bezorgd

Renek
28 februari 2024

Gerecht was sneller dan verwacht bezorgd maar lauwwarm..

Visser
29 januari 2024

Was de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar 👌🏻

Rick
19 januari 2024
Ben
30 december 2023

Altijd erg lekker bij Frankies. Bezorging snel en vriendelijk!

JM
21 december 2023

Alles was top!!!

Rutger
20 december 2023

Een (zeer) positieve uitschieter in het beperkte aanbod thuisbezorgers in de regio Lekkerkerk. Ook de vegaburger is ver-ruk-ke-lijk ;-)

Hans
20 december 2023

Prima blijft lekker

Ben
18 december 2023

Uitstekend eten. Een persoonlijke highlight is de loaded fries Bali! Heel lekker (probeer de gebakken uitjes er bij).

Xxx
3 december 2023

Bezorger kwam om kwart over 7 maar had onze bestelling niet bij zich. Na 8 uur wel een bezorging maar het eten was slap en lauw.

Ibrahim
26 november 2023

Eten was heerlijk zoals altijd. Bezorging keurig op tijd bezorger was vriendelijk. Zeker aan aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim de jong
26 november 2023

Ze waren weer goed op tijd. En het eten was weer heerlijk

Chayenne
26 november 2023

Op tijd. Warm eten. Lekker. Lekker voor een moment voor jezelf!

Auke
18 november 2023
Teunissen
12 november 2023

Eten was super, goed van smaak en op temperatuur. Bezorger beleefd en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wout van den Heuvel
2 november 2023

Voor de eerste keer hier besteld, we hadden de loaded fries. Keurig netjes op tijd, en het smaakte heerlijk! Zeker nog een keer doen.

Dirk
26 oktober 2023
Mirjam
18 oktober 2023

Super snel bezorgd en het eten was weer heerlijk!

Azzdin
12 oktober 2023

Was top heerlijke eten de bezorging was binnen de aangegeven tijd zeker voor herhaling vatbaar

Anik
8 oktober 2023
Djavid
25 september 2023

Snelle service, lekkere burgers.

Ayoub
23 september 2023

Zag er goed gevuld uit

Marouane El Kasimi
23 september 2023

Eten was heerlijk, snel bezorgd ook!

AK
10 september 2023
Charliene
4 september 2023
Carlo
21 augustus 2023
Jacq
19 augustus 2023

Gewoon weer goed

Erik Boom
18 augustus 2023

Bezorging was zelfs eerder dan aan gegeven 👌

CeesESSEBOOM
18 augustus 2023

voor het eerst besteld uitstekende communicatie en bezorging. kwaliteit nog eerst even wat meer bestellen

Edwin
11 augustus 2023

Eten was heerlijk ; wel aan de prijs.

A.D.
22 juli 2023

Heerlijke burgers met verse ingrediënten, snel en netjes bezorgd, top!

Mieke
16 juli 2023

Op aanraden van onze zoon bij jullie besteld. Zeker niet de laatste keer, smaakte super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

karin
16 juli 2023

Prima te eten, maar wel wat klef broodje.

Anoniem
5 juli 2023

De kipburger is echt heeeeeel erg lekker.

Michiel breuer
4 juli 2023

Aardige bezorger, lekker eten en mooi optijd. Helemaal perfect !

Kees
1 juli 2023
Erik Boom
17 juni 2023

Eten was heerlijk , patat had dit keer iets harder gemogen maar was niet vies 👍👌

Anoniem
17 juni 2023
Azad
5 juni 2023

Lekker en heel snel Bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anas Kreesh
4 juni 2023
Hazewinkel
4 juni 2023

Goed en correct

Jeroen
29 mei 2023

Eten was top. De pindasaus verbrandt.

Patrick
23 mei 2023

Ik kan het echt iedereen aanraden. Super lekker eten, spot on bezorging en alles compleet. Toch een klein aandachtspuntje is dat onze burger broodjes iets te lang waren gegrild want de randjes waren zwart en dat proef je dan toch wel terug in je stukje vlees. Voor de rest echt helemaal niets te klagen en top service.

Nicky
21 mei 2023

Heerlijke burgers en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohamed Bouj
21 mei 2023

Top service! Het eten was er snel en heb heerlijk gegeten

Ria de jong
8 mei 2023

Broodje kip heerlijk lekker krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vonk
6 mei 2023

Top

Patricia
6 mei 2023
Joop Graveland
1 mei 2023

Smaakvol en nettebezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirelle
1 mei 2023

Heerlijk eten, ruim op tijd bezorgd! En de zelfgemaakte kaassaus is een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mohamed Boallouche
22 april 2023

Ik heb al meerdere keren besteld bij Frankies en ik moet zeggen dat hun bezorgservice altijd snel en betrouwbaar is. Hun loaded fries en burgers zijn gewoonweg heerlijk en worden met zorg bereid. Ik waardeer het dat Frankies zich richt op kwaliteit en smaak, zelfs bij het bezorgen van het eten. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam bij het aannemen van de bestellingen. Als je zin hebt in lekker eten zonder de deur uit te hoeven, dan kan ik Frankies zeker aanbevelen

Miranda
11 april 2023
Siham
10 april 2023

Top service!! Top eten !! ik heb echt Heerlijk gegeten

Aart
9 april 2023

Bezorging was veel vroeger dan de door mij gekozen tijd Je kiest een bezorgtijd niet voor niets Het eten was prima.

Sharon
3 april 2023

Friet met kip was prima naar verwachting. Mozzarellasticks geen aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Molenaar
2 april 2023
Joost
20 maart 2023

Zowel de burgers als de loaded fries waren fantastisch! Prima op tijd en lekker warm bezorgd. Uitstekende ervaring!

Gerben
19 maart 2023

Op basis van alle positieve reviews nieuwsgierig geworden. Verwachting volledig waargemaakt. Topkwaliteit eten, bereid zoals verzocht. Aanwinst voor de Krimpenerwaard!

Thierry van Meel
18 maart 2023

Super lekker! En super snel bezorgd

Arie Keegel
18 maart 2023
Rob
12 maart 2023

Ontzettend lekker, goede en verse ingrediënten en binnen 20 min bezorgd… kan niet beter!

Bas Gerbrands
4 maart 2023
C visentini
28 februari 2023

Best aan de dure kant. Zeker de tiramisu, voor zo'n klein bakje

Sandra
26 februari 2023

Om 19.05 besteld en 20.55 in huis bijna 2 uur zitten wachten op je bestelling. En de zoete aardappelfriet was slap en als normaal zijn ze stevig zoals het hoort.

Arjan
25 februari 2023

Met z’n 5-en zonder drankjes kost een kapitaal maar de kwaliteit van de loaded fries is echt geweldig. Ingrediënten van topkwaliteit en royaal met vlees. Een aanrader waar we graag op de bijzondere momenten zelf ook gebruik van maken.

Marouane
20 februari 2023

Eten was lekker en het was ook nog super snel bezorgd, top!!!

van Dijk
20 februari 2023
L
18 februari 2023
Rob
18 februari 2023

Helemaal top!

Danny Barents
13 februari 2023
Patrick
4 februari 2023

Supersnel, heet en erg lekker. Een aanrader voor iedereen.

Anell
4 februari 2023
Martijn
3 februari 2023

Enigste tent voor ons in de omgeving die het voor elkaar krijgt dat het eten uiteraard elke keer weer fantastisch is maar bovenal warm en de patat nog steeds knapperig ipv slappe hap!

AzdinAoukili
30 januari 2023

Was weer heel lekker en nog snel bezorgd ook.

Dirk
29 januari 2023

Geen Mac troep maar top kwaliteit. Het is aan de prijs, maar dik en dubbel waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
21 januari 2023

Zoals altijd lekker en op tijd!

Bob Hardijzer
19 januari 2023

Het was super!ik heb op raden van me Collega Carl Flux van de Hanos bij jullie besteld!!

Chantal
19 januari 2023

Genoten van het eten!

Bart
19 januari 2023

Voor her eerst besteld en wat was het lekker zeg! Voor herhaling vatbaar!!!

Wim
17 januari 2023

Zo! Echt een lekkere burgen en heerlijke frietjes! Of dit een aanrader is. Zeker! Ook een aanwinst in de omgeving. Blijf deze kwaliteit volhouden! 😊👍

van Dam
14 januari 2023

Helaas werd de bestelling 45 min te laat bezorgd en was het al behoorlijk afgekoeld. Desondanks was de smaak goed!

D
12 januari 2023

Chille burgers en lekkere friet, en snel bezorgd.

A. Didouh
12 januari 2023

Goed eten en heel snel bezorgd!

San
2 januari 2023

Ik weet niet zo goed, wat ik hier nu moet schrijven... De smaak en kwaliteit van het eten was prima. De loaded fries zelf heerlijk! De burger ietwat lauw en kleffig... Maar vooral de bezorging liet het iets afweten. Misschien wat het gewoon erg druk? Vlak voor aangegeven tijd een email bericht dat het 30 minuutjes later zou worden. Niet leuk, maar fijn om een bericht te krijgen... echter daadwerkelijke bezorging pas meer dan een half uur na de nieuwe tijd, zonder verdere berichtgeving... en dat is toch wat jammer. Volgende keer misschien zelf maar even snel in de auto springen en afhalen, want het eten verdient zeker een pluim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
31 december 2022

Heerlijk gegeten

Diederik
30 december 2022

De burgers waren top! Bezorging ook top!

Leendert
30 december 2022

Erg lekker gegeten en snelle bezorging in Lekkerkerk