Reviews from Frankies Bergambacht

Recent reviews

5.0
Youssef
7 July 2024

Lekker eten en snel bezorgd. 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R. Bol
24 June 2024

Onze eerste review is alweer enige tijd terug, tijd voor een nieuwe! De hamburgers zijn bijzonder smaakzaam en hoewel we de vorige vegaburger net wat lekkerder vonden, zitten de nieuwe ook steevast in onze bestelling. We hebben vanavond weer heerlijk gegeten!

Joost
8 June 2024

Lekker!!!!

Ezz
1 June 2024

Was super lekker !!!!!

Rik Hofsink
17 May 2024

Voor de 2de keer besteld voor de 2de keer aangenaam verrast ik vind het eten met zorg gemaakt en erg lekker. Dat proef je gewoon! Echt top! Ik heb allebei de bestelling verschillende dingen geprobeerd hoewel ik het een lekkerder dan het ander vond was het beide keren heerlijk! =) levering was op de gewenste tijd en vriendelijk ga zo door!

Anton
5 May 2024

Vers en warm geleverd, fijne bezorging!

Houzaifa
30 April 2024

Op tijd binnen en heerlijk smaak

Nick G.
27 April 2024

Hamburger vrij droog, verder goede kwaliteit.

Henny
21 April 2024

Na wat ik besteld had (loaded fries Caribbean, french taco en chicken burger), had ik wel iets grotere hoeveelheid verwacht voor 32 euro, maar de kwaliteit was goed.

Petra
20 April 2024

Was weer heerlijk!

Fais
15 April 2024
Ruben
12 April 2024

Zeer vriendelijke meisje aan de telefoon ben goed geholpen door haar en het eten was zeer lekker zeker een aanrader

Anouck
11 April 2024

Heerlijke burgers en goede bezorging

Hoogendijk
9 April 2024

Altijd een feest om bij Frankies te bestellen! Uitstekende en overheerlijke loaded fries en burgers! Echt top, ga zo door!

Ada
24 March 2024

Bestelling was laat waardoor producten niet helemaal warm waren.

Jan
23 March 2024

Lekkere loaded fries. Voor 2 personen.Niet te weinig ,maar ook niet te veel. Op afgesproken tijd bezorgd in Lekkerkerk .

Hartog
11 March 2024

Het eten was super, maar bezorging belabberd. Wij wonen op nummer 27 ZONDER toevoegingen. Het eten was bezorgt bij mijn buren 27a. Gelukkig zat ik op te letten. Maar dit was helaas niet de eerste keer. Zou fijn zijn als de bezorger goed leest wat er opstaat.

Jo
11 March 2024

Lekker eten en snel bezorgd

Renek
28 February 2024

Gerecht was sneller dan verwacht bezorgd maar lauwwarm..

Visser
29 January 2024

Was de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar 👌🏻

Rick
19 January 2024
Ben
30 December 2023

Altijd erg lekker bij Frankies. Bezorging snel en vriendelijk!

JM
21 December 2023

Alles was top!!!

Rutger
20 December 2023

Een (zeer) positieve uitschieter in het beperkte aanbod thuisbezorgers in de regio Lekkerkerk. Ook de vegaburger is ver-ruk-ke-lijk ;-)

Hans
20 December 2023

Prima blijft lekker

Ben
18 December 2023

Uitstekend eten. Een persoonlijke highlight is de loaded fries Bali! Heel lekker (probeer de gebakken uitjes er bij).

Xxx
3 December 2023

Bezorger kwam om kwart over 7 maar had onze bestelling niet bij zich. Na 8 uur wel een bezorging maar het eten was slap en lauw.

Ibrahim
26 November 2023

Eten was heerlijk zoals altijd. Bezorging keurig op tijd bezorger was vriendelijk. Zeker aan aanrader!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim de jong
26 November 2023

Ze waren weer goed op tijd. En het eten was weer heerlijk

Chayenne
26 November 2023

Op tijd. Warm eten. Lekker. Lekker voor een moment voor jezelf!

Auke
18 November 2023
Teunissen
12 November 2023

Eten was super, goed van smaak en op temperatuur. Bezorger beleefd en snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wout van den Heuvel
2 November 2023

Voor de eerste keer hier besteld, we hadden de loaded fries. Keurig netjes op tijd, en het smaakte heerlijk! Zeker nog een keer doen.

Dirk
26 October 2023
Mirjam
18 October 2023

Super snel bezorgd en het eten was weer heerlijk!

Azzdin
12 October 2023

Was top heerlijke eten de bezorging was binnen de aangegeven tijd zeker voor herhaling vatbaar

Anik
8 October 2023
Djavid
25 September 2023

Snelle service, lekkere burgers.

Ayoub
23 September 2023

Zag er goed gevuld uit

Marouane El Kasimi
23 September 2023

Eten was heerlijk, snel bezorgd ook!

AK
10 September 2023
Charliene
4 September 2023
Carlo
21 August 2023
Jacq
19 August 2023

Gewoon weer goed

Erik Boom
18 August 2023

Bezorging was zelfs eerder dan aan gegeven 👌

CeesESSEBOOM
18 August 2023

voor het eerst besteld uitstekende communicatie en bezorging. kwaliteit nog eerst even wat meer bestellen

Edwin
11 August 2023

Eten was heerlijk ; wel aan de prijs.

A.D.
22 July 2023

Heerlijke burgers met verse ingrediënten, snel en netjes bezorgd, top!

Mieke
16 July 2023

Op aanraden van onze zoon bij jullie besteld. Zeker niet de laatste keer, smaakte super.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

karin
16 July 2023

Prima te eten, maar wel wat klef broodje.

Anoniem
5 July 2023

De kipburger is echt heeeeeel erg lekker.

Michiel breuer
4 July 2023

Aardige bezorger, lekker eten en mooi optijd. Helemaal perfect !

Kees
1 July 2023
Erik Boom
17 June 2023

Eten was heerlijk , patat had dit keer iets harder gemogen maar was niet vies 👍👌

Anoniem
17 June 2023
Azad
5 June 2023

Lekker en heel snel Bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anas Kreesh
4 June 2023
Hazewinkel
4 June 2023

Goed en correct

Jeroen
29 May 2023

Eten was top. De pindasaus verbrandt.

Patrick
23 May 2023

Ik kan het echt iedereen aanraden. Super lekker eten, spot on bezorging en alles compleet. Toch een klein aandachtspuntje is dat onze burger broodjes iets te lang waren gegrild want de randjes waren zwart en dat proef je dan toch wel terug in je stukje vlees. Voor de rest echt helemaal niets te klagen en top service.

Nicky
21 May 2023

Heerlijke burgers en snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mohamed Bouj
21 May 2023

Top service! Het eten was er snel en heb heerlijk gegeten

Ria de jong
8 May 2023

Broodje kip heerlijk lekker krokant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vonk
6 May 2023

Top

Patricia
6 May 2023
Joop Graveland
1 May 2023

Smaakvol en nettebezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirelle
1 May 2023

Heerlijk eten, ruim op tijd bezorgd! En de zelfgemaakte kaassaus is een echte aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mohamed Boallouche
22 April 2023

Ik heb al meerdere keren besteld bij Frankies en ik moet zeggen dat hun bezorgservice altijd snel en betrouwbaar is. Hun loaded fries en burgers zijn gewoonweg heerlijk en worden met zorg bereid. Ik waardeer het dat Frankies zich richt op kwaliteit en smaak, zelfs bij het bezorgen van het eten. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam bij het aannemen van de bestellingen. Als je zin hebt in lekker eten zonder de deur uit te hoeven, dan kan ik Frankies zeker aanbevelen

Miranda
11 April 2023
Siham
10 April 2023

Top service!! Top eten !! ik heb echt Heerlijk gegeten

Aart
9 April 2023

Bezorging was veel vroeger dan de door mij gekozen tijd Je kiest een bezorgtijd niet voor niets Het eten was prima.

Sharon
3 April 2023

Friet met kip was prima naar verwachting. Mozzarellasticks geen aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard Molenaar
2 April 2023
Joost
20 March 2023

Zowel de burgers als de loaded fries waren fantastisch! Prima op tijd en lekker warm bezorgd. Uitstekende ervaring!

Gerben
19 March 2023

Op basis van alle positieve reviews nieuwsgierig geworden. Verwachting volledig waargemaakt. Topkwaliteit eten, bereid zoals verzocht. Aanwinst voor de Krimpenerwaard!

Thierry van Meel
18 March 2023

Super lekker! En super snel bezorgd

Arie Keegel
18 March 2023
Rob
12 March 2023

Ontzettend lekker, goede en verse ingrediënten en binnen 20 min bezorgd… kan niet beter!

Bas Gerbrands
4 March 2023
C visentini
28 February 2023

Best aan de dure kant. Zeker de tiramisu, voor zo'n klein bakje

Sandra
26 February 2023

Om 19.05 besteld en 20.55 in huis bijna 2 uur zitten wachten op je bestelling. En de zoete aardappelfriet was slap en als normaal zijn ze stevig zoals het hoort.

Arjan
25 February 2023

Met z’n 5-en zonder drankjes kost een kapitaal maar de kwaliteit van de loaded fries is echt geweldig. Ingrediënten van topkwaliteit en royaal met vlees. Een aanrader waar we graag op de bijzondere momenten zelf ook gebruik van maken.

Marouane
20 February 2023

Eten was lekker en het was ook nog super snel bezorgd, top!!!

van Dijk
20 February 2023
L
18 February 2023
Rob
18 February 2023

Helemaal top!

Danny Barents
13 February 2023
Patrick
4 February 2023

Supersnel, heet en erg lekker. Een aanrader voor iedereen.

Anell
4 February 2023
Martijn
3 February 2023

Enigste tent voor ons in de omgeving die het voor elkaar krijgt dat het eten uiteraard elke keer weer fantastisch is maar bovenal warm en de patat nog steeds knapperig ipv slappe hap!

AzdinAoukili
30 January 2023

Was weer heel lekker en nog snel bezorgd ook.

Dirk
29 January 2023

Geen Mac troep maar top kwaliteit. Het is aan de prijs, maar dik en dubbel waard.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
21 January 2023

Zoals altijd lekker en op tijd!

Bob Hardijzer
19 January 2023

Het was super!ik heb op raden van me Collega Carl Flux van de Hanos bij jullie besteld!!

Chantal
19 January 2023

Genoten van het eten!

Bart
19 January 2023

Voor her eerst besteld en wat was het lekker zeg! Voor herhaling vatbaar!!!

Wim
17 January 2023

Zo! Echt een lekkere burgen en heerlijke frietjes! Of dit een aanrader is. Zeker! Ook een aanwinst in de omgeving. Blijf deze kwaliteit volhouden! 😊👍

van Dam
14 January 2023

Helaas werd de bestelling 45 min te laat bezorgd en was het al behoorlijk afgekoeld. Desondanks was de smaak goed!

D
12 January 2023

Chille burgers en lekkere friet, en snel bezorgd.

A. Didouh
12 January 2023

Goed eten en heel snel bezorgd!