Avaliações de Frankies Bergambacht

Avaliações recentes

5.0
Ibrahim
26 novembro 2023

Eten was heerlijk zoals altijd. Bezorging keurig op tijd bezorger was vriendelijk. Zeker aan aanrader!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wim de jong
26 novembro 2023

Ze waren weer goed op tijd. En het eten was weer heerlijk

Chayenne
26 novembro 2023

Op tijd. Warm eten. Lekker. Lekker voor een moment voor jezelf!

Auke
18 novembro 2023
Teunissen
12 novembro 2023

Eten was super, goed van smaak en op temperatuur. Bezorger beleefd en snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wout van den Heuvel
2 novembro 2023

Voor de eerste keer hier besteld, we hadden de loaded fries. Keurig netjes op tijd, en het smaakte heerlijk! Zeker nog een keer doen.

Dirk
26 outubro 2023
Mirjam
18 outubro 2023

Super snel bezorgd en het eten was weer heerlijk!

Azzdin
12 outubro 2023

Was top heerlijke eten de bezorging was binnen de aangegeven tijd zeker voor herhaling vatbaar

Anik
8 outubro 2023
Djavid
25 setembro 2023

Snelle service, lekkere burgers.

Ayoub
23 setembro 2023

Zag er goed gevuld uit

Marouane El Kasimi
23 setembro 2023

Eten was heerlijk, snel bezorgd ook!

AK
10 setembro 2023
Charliene
4 setembro 2023
Carlo
21 agosto 2023
Jacq
19 agosto 2023

Gewoon weer goed

Erik Boom
18 agosto 2023

Bezorging was zelfs eerder dan aan gegeven 👌

CeesESSEBOOM
18 agosto 2023

voor het eerst besteld uitstekende communicatie en bezorging. kwaliteit nog eerst even wat meer bestellen

Edwin
11 agosto 2023

Eten was heerlijk ; wel aan de prijs.

A.D.
22 julho 2023

Heerlijke burgers met verse ingrediënten, snel en netjes bezorgd, top!

Mieke
16 julho 2023

Op aanraden van onze zoon bij jullie besteld. Zeker niet de laatste keer, smaakte super.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

karin
16 julho 2023

Prima te eten, maar wel wat klef broodje.

Anoniem
5 julho 2023

De kipburger is echt heeeeeel erg lekker.

Michiel breuer
4 julho 2023

Aardige bezorger, lekker eten en mooi optijd. Helemaal perfect !

Kees
1 julho 2023
Erik Boom
17 junho 2023

Eten was heerlijk , patat had dit keer iets harder gemogen maar was niet vies 👍👌

Anoniem
17 junho 2023
Azad
5 junho 2023

Lekker en heel snel Bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anas Kreesh
4 junho 2023
Hazewinkel
4 junho 2023

Goed en correct

Jeroen
29 maio 2023

Eten was top. De pindasaus verbrandt.

Patrick
23 maio 2023

Ik kan het echt iedereen aanraden. Super lekker eten, spot on bezorging en alles compleet. Toch een klein aandachtspuntje is dat onze burger broodjes iets te lang waren gegrild want de randjes waren zwart en dat proef je dan toch wel terug in je stukje vlees. Voor de rest echt helemaal niets te klagen en top service.

Nicky
21 maio 2023

Heerlijke burgers en snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mohamed Bouj
21 maio 2023

Top service! Het eten was er snel en heb heerlijk gegeten

Ria de jong
8 maio 2023

Broodje kip heerlijk lekker krokant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vonk
6 maio 2023

Top

Patricia
6 maio 2023
Joop Graveland
1 maio 2023

Smaakvol en nettebezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirelle
1 maio 2023

Heerlijk eten, ruim op tijd bezorgd! En de zelfgemaakte kaassaus is een echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mohamed Boallouche
22 abril 2023

Ik heb al meerdere keren besteld bij Frankies en ik moet zeggen dat hun bezorgservice altijd snel en betrouwbaar is. Hun loaded fries en burgers zijn gewoonweg heerlijk en worden met zorg bereid. Ik waardeer het dat Frankies zich richt op kwaliteit en smaak, zelfs bij het bezorgen van het eten. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam bij het aannemen van de bestellingen. Als je zin hebt in lekker eten zonder de deur uit te hoeven, dan kan ik Frankies zeker aanbevelen

Miranda
11 abril 2023
Siham
10 abril 2023

Top service!! Top eten !! ik heb echt Heerlijk gegeten

Aart
9 abril 2023

Bezorging was veel vroeger dan de door mij gekozen tijd Je kiest een bezorgtijd niet voor niets Het eten was prima.

Sharon
3 abril 2023

Friet met kip was prima naar verwachting. Mozzarellasticks geen aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard Molenaar
2 abril 2023
Joost
20 março 2023

Zowel de burgers als de loaded fries waren fantastisch! Prima op tijd en lekker warm bezorgd. Uitstekende ervaring!

Gerben
19 março 2023

Op basis van alle positieve reviews nieuwsgierig geworden. Verwachting volledig waargemaakt. Topkwaliteit eten, bereid zoals verzocht. Aanwinst voor de Krimpenerwaard!

Thierry van Meel
18 março 2023

Super lekker! En super snel bezorgd

Arie Keegel
18 março 2023
Rob
12 março 2023

Ontzettend lekker, goede en verse ingrediënten en binnen 20 min bezorgd… kan niet beter!

Bas Gerbrands
4 março 2023
C visentini
28 fevereiro 2023

Best aan de dure kant. Zeker de tiramisu, voor zo'n klein bakje

Sandra
26 fevereiro 2023

Om 19.05 besteld en 20.55 in huis bijna 2 uur zitten wachten op je bestelling. En de zoete aardappelfriet was slap en als normaal zijn ze stevig zoals het hoort.

Arjan
25 fevereiro 2023

Met z’n 5-en zonder drankjes kost een kapitaal maar de kwaliteit van de loaded fries is echt geweldig. Ingrediënten van topkwaliteit en royaal met vlees. Een aanrader waar we graag op de bijzondere momenten zelf ook gebruik van maken.

Marouane
20 fevereiro 2023

Eten was lekker en het was ook nog super snel bezorgd, top!!!

van Dijk
20 fevereiro 2023
L
18 fevereiro 2023
Rob
18 fevereiro 2023

Helemaal top!

Danny Barents
13 fevereiro 2023
Patrick
4 fevereiro 2023

Supersnel, heet en erg lekker. Een aanrader voor iedereen.

Anell
4 fevereiro 2023
Martijn
3 fevereiro 2023

Enigste tent voor ons in de omgeving die het voor elkaar krijgt dat het eten uiteraard elke keer weer fantastisch is maar bovenal warm en de patat nog steeds knapperig ipv slappe hap!

AzdinAoukili
30 janeiro 2023

Was weer heel lekker en nog snel bezorgd ook.

Dirk
29 janeiro 2023

Geen Mac troep maar top kwaliteit. Het is aan de prijs, maar dik en dubbel waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn
21 janeiro 2023

Zoals altijd lekker en op tijd!

Bob Hardijzer
19 janeiro 2023

Het was super!ik heb op raden van me Collega Carl Flux van de Hanos bij jullie besteld!!

Chantal
19 janeiro 2023

Genoten van het eten!

Bart
19 janeiro 2023

Voor her eerst besteld en wat was het lekker zeg! Voor herhaling vatbaar!!!

Wim
17 janeiro 2023

Zo! Echt een lekkere burgen en heerlijke frietjes! Of dit een aanrader is. Zeker! Ook een aanwinst in de omgeving. Blijf deze kwaliteit volhouden! 😊👍

van Dam
14 janeiro 2023

Helaas werd de bestelling 45 min te laat bezorgd en was het al behoorlijk afgekoeld. Desondanks was de smaak goed!

D
12 janeiro 2023

Chille burgers en lekkere friet, en snel bezorgd.

A. Didouh
12 janeiro 2023

Goed eten en heel snel bezorgd!

San
2 janeiro 2023

Ik weet niet zo goed, wat ik hier nu moet schrijven... De smaak en kwaliteit van het eten was prima. De loaded fries zelf heerlijk! De burger ietwat lauw en kleffig... Maar vooral de bezorging liet het iets afweten. Misschien wat het gewoon erg druk? Vlak voor aangegeven tijd een email bericht dat het 30 minuutjes later zou worden. Niet leuk, maar fijn om een bericht te krijgen... echter daadwerkelijke bezorging pas meer dan een half uur na de nieuwe tijd, zonder verdere berichtgeving... en dat is toch wat jammer. Volgende keer misschien zelf maar even snel in de auto springen en afhalen, want het eten verdient zeker een pluim.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anton
31 dezembro 2022

Heerlijk gegeten

Diederik
30 dezembro 2022

De burgers waren top! Bezorging ook top!

Leendert
30 dezembro 2022

Erg lekker gegeten en snelle bezorging in Lekkerkerk

AzdinAoukili
24 dezembro 2022

Was weer heel lekker en snel bezorgd. Top jongens 👍

Ferry
19 dezembro 2022

Eigelijk wil ik een 4.9 geven.... het enige verbeterpuntje is eigelijk dat er wat minder zout op de patatjes mogen... verder heeeel erg lekker!! Top! Ga zo door.

Raf
19 dezembro 2022

Lekker gegeten en snel bezorgd top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
17 dezembro 2022

Geen verbeterpunten, hamburgers waren nog beter dan de vorige keer (vorige keer waren ze wat droog, en nu waren ze perfect)

Laura Lensen
16 dezembro 2022

Heerlijk eten . Bestelling duurde ander half uur .is te lang

Reader
10 dezembro 2022
Laura Lensen
9 dezembro 2022

Heerlijk gegeten. Snel geleverd. 👍

Bojada
5 dezembro 2022

Eten was SUPER !!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
4 dezembro 2022

Wij zijn verslaafd aan de loaded fries en burgers. We bestellen elke week

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Youssra
2 dezembro 2022

Wederom erg lekker en aan te raden! Ook is de Kids menu goed!

Laura
30 novembro 2022

Sneller bezorgen

Sarah
27 novembro 2022
Martijn
26 novembro 2022

Goed eten, snel bezorgd (:

De Mik
26 novembro 2022

Burger was goed, patat was koud, ga er niet nog een keer bestellen want t was te simpel en te duur voor wat we krijgen.

Hazel
24 novembro 2022

Echt veel te duur, wel lekker maar ook wel de laatste keer dat ik bij Frankies besteld Helaas

Sandra Wuijts
21 novembro 2022

Het eten is echt zo super lekker en de bezorging is altijd keurig en snel. Jammer dat her best duur is, maarja dat is alles tegenwoordig en de kwaliteit is echt heel goed!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rosanne Hoogendoorn
21 novembro 2022

Alle bestellingen zagen er goed uit en waren ook smakelijk. Het enige wat ik jammer vond was dat, ondanks mijn opmerking erbij, de hamburger niet doorgebakken was. I.v.m. mijn zwangerschap had ik gevraagd om de hamburger door te bakken, helaas was deze toch nog gedeeltelijk rood van binnen. Hierdoor heb ik hem zelf nog een paar minuten moeten bakken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Teeuwen
20 novembro 2022
Willeke van Dijk
20 novembro 2022

Echt veel te duur voor wat we kregen. Dacht eigenlijk dat er ook patat bij zit maar was alleen een hamburger en dat voor 13 euro. Dit gaan we niet meer doen.

Marcel
19 novembro 2022

Bezorger belde op dat hij voor de deur stond, alleen stond hij in de verkeerde straat. Het eten lag los door de tas. Was uit de bak gevallen. Wel zonder problemen nieuwe gehad.

Hazel
19 novembro 2022

Eten smaakte goed Het was zeker lekker 🤤 Bezorgtijd was snel Het enige opmerking: Het is best duur 🫰

Rob, Lekkerkerk
19 novembro 2022

Bestellen regelmatig. Top

Josine
18 novembro 2022

Super snelle levering! Voor ons de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!

Emiel
14 novembro 2022

Voor het eerst besteld bij Frankies. Eten was te laat bezorgd (30 min). Eten was koud. Saus en drinken was vergeten. Voor deze prijs eens maar nooit meer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sabrina
14 novembro 2022
Anita Smouter
13 novembro 2022

Was perfect!! Zeker voor herhaling vatbaar !

Herk
12 novembro 2022

Kwam iets eerder dan aangegeven bezorgtijden, was voor mij geen probleem. Eten was echt prima. erg vriendelijke bezorger.

Houssam
12 novembro 2022
Lisanne
10 novembro 2022

Bezorger al meerdere keren stipt op tijd! Dit lukken andere bezorgdiensten niet! Complimenten ☺️ Eten altijd warm en goed op smaak.

Bram
7 novembro 2022

Eten was goed, echter prijs was aan de dure kant

A
7 novembro 2022
CB
7 novembro 2022

Heerlijk!

allysha
7 novembro 2022
Youssra
7 novembro 2022

Top top top! Zeker voor herhaling vatbaar, heb er enorm van genoten. Eten warm ontvangen, proefde vers, patatjes waren knapperig van de Loaded Fries wat ik niet verwacht had, na een rit van Bergambacht naar Schoonhoven. Echt een aanrader het was heerlijk allemaal.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Liesbeth
5 novembro 2022

Heerlijke schotel, vriendelijke bezorger

Miriam
5 novembro 2022

Grote porties, vriendelijke en nette bezorging. Alles op smaak

Koen van den Berg
31 outubro 2022

Complimenten voor de hoeveelheid en de verhouding van de loaded Fries en het vlees. Hij was rijkelijk belegd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Den Hartog
30 outubro 2022

Ontzettend lekker eten. Het was warm, vers en vernieuwend. Niks drijft in het vet. Garnalenkrokantjes zijn heerlijk knapperig. De burgers niet zompig en de zoeteaardappelfrietjes onwijs lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Romy
29 outubro 2022

Fantastisch! Bezorger was er op de afgesproken tijd en het eten was heerlijk!

Nico
29 outubro 2022

Besteld voor aflevering tussen 20 en 20:15 en dit is netjes uitgevoerd. Heerlijke loaded fries bali.

Erwin Both
25 outubro 2022
Ronald Vergeer
24 outubro 2022

Heerlijk gegeten top.👍

Linda
24 outubro 2022
Joan den besten
23 outubro 2022

De burgers en de loaded fries waren van een geweldige kwaliteit. Heerlijk broodje, goed gevuld en prima van smaak. De enige klacht/verbeterpunt; het eten was niet heet, maar lauw. Dat was een beetje een afknapper, zeker gezien de prijs. Want ik vind het wel erg duur, en dan mag het eten dus wel heet zijn. De bezorging was goed op tijd, dus dat was prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maria Kostelac
23 outubro 2022

Spoedig bezorgd:) Heerlijk eten:)) Biologisch afbreekbaar verpakking:))) Helemaal PRIMA! Bedankt.

Alice
21 outubro 2022

Zeker een aanrader! Het eten was heerlijk en super snel bezorgd!

Niek
18 outubro 2022

De Angus hamburger en de patat zagen er zeer goed uit . en waren erg lekker verbeter puntje ,de vega burger (vlees) daar zijn betere vervanger voor ,

Erwin Both
17 outubro 2022
Sandra Wuijts
17 outubro 2022

Het eten is echt heerlijk, zelfs de coleslaw die bij de loaded fries Caribbean zit is echt lekker. Bezorging ook super snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wim de jong
16 outubro 2022

Het was weer toppie

Ma
13 outubro 2022

Kan je niet kiezen wat je wil eten?? alles is lekker!!!

AGOG
13 outubro 2022
Gideon
11 outubro 2022

Het eten was echt heel lekker, alleen bij de burgers mag er wel iets extra’s bij (b.v. patat) De kinderen die de burgers hadden hadden nog trek na dat ze ze gegeten hadden terwijl de kinderen die de Loaded Fries hadden vol zaten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sophie
10 outubro 2022

Eten is heerlijk en van goede kwaliteit ! Zoete aardappel friet is top. Bezorging was ook nog is snel. Volgende keer weer :)

Jessica
10 outubro 2022

Top, gaan we vaker doen.

I
9 outubro 2022

Super goede en snelle bezorging. Eten zag er goed uit alleen de burgers waren niet warm dus dat was wel heel erg jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Riveetha
9 outubro 2022
Anne
9 outubro 2022

Hamburgers en patat smaakten lekker. Hamburgers waren niet warm. Dat was jammer.

Bruno
8 outubro 2022

kip burger was hard en taai prijzen zijn veel te hoog voor de kwaliteit

NR
8 outubro 2022

Heerlijk eten, snel bezorgd. Wij gaan zeker nog vaker bestellen!!

Rob
8 outubro 2022

Bestellen nu al aantal weken bij Frankies. Proberen iedere keer wat anders. Alles is top. Goed warm bij bezorging. Mijn favoriet tot nu toe is Crispy Chicken

Edith
7 outubro 2022
Leonie
6 outubro 2022
Chantal
6 outubro 2022

Cheeseburger en Loaded fries Caribbean waren erg lekker, we hebben moeten delen zoveel was het.

Jihane
3 outubro 2022
Sergio
2 outubro 2022

Goed eten en snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De jong
1 outubro 2022

Top burgers en loaded fries! Ga zo door jongens

Mandy
1 outubro 2022

Sausje vergeten van de bestelling werd netjes nog na gebracht na bellen. Eten smaakte top

Nadia
1 outubro 2022

Op tijd bezorgd, bestelling was goed behalve de bestelde Loades fries Espana, had gevraagd om i.p.v frites zoete aardappel te doen maar dat is helaas niet gebeurt waardoor ik mijn bestelling niet kon eten. De hamburgers waren volgens de eters heerlijk!

Rob
30 setembro 2022

Top

D.R
30 setembro 2022

Eten was heel lekker! Snelle bezorging!

Donna
27 setembro 2022

Heerlijk gegeten, goede kwalteit en super anelle bezorging. Top!..

Karima
26 setembro 2022

Ik heb daar nu 2 x besteld en beide keren was het eten heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marieke Goossens
26 setembro 2022

Heerlijk gegeten! Eindelijk eens een echte lekkere burger kunnen krijgen in de buurt! Ook de loaded Fries en de zoete aardappels waren heerlijk! Wij hebben van alles besteld en alles met elkaar gedeeld omdat alles zo lekker was! Ik ga zeker nog eens bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marouane El Kasimi
25 setembro 2022

Snel bezorgd en het eten was ook heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arvid
25 setembro 2022

Echt top kan niet beter eten super goed en bezorging ruim op tijd Zeker vaker bestellen 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Toto
25 setembro 2022

Top kwaliteit en super service!! Zeker een aanrader

Vincent
25 setembro 2022

De burgers en de loaded fries zijn echt top top gewoon! Snel bezorgd ook!! Tot de volgende keer!!!

Remco Van Ee
25 setembro 2022

Het is erg lekker. Vind wel de prijs erg hoog. Cadeautje voor de kids was binnen een tel kapot dus dat was wel jammmer. Hamburger was echt top.

Kamal
24 setembro 2022
Sarah
24 setembro 2022

Lekker goede porties

Fam de Bruijn
24 setembro 2022

Echt lekker en ondanks van uit Bergambacht, eten goed heet.

Gideon de Vos
24 setembro 2022

Ga zo door

Nabil
23 setembro 2022

Binnen twintig minuten bij mij voor de deur. Zeker voor herhaling vatbaar. Lekker gegeten. Bedankt!!!!

Monique
22 setembro 2022
Hatice
22 setembro 2022
Gideon de Vos
22 setembro 2022

Ga zo door jongens, het eten was echt heel erg goed(en veel)

De bruijn
22 setembro 2022

Eten was heerlijk

Wijnand
21 setembro 2022

Dit keer was het wat aan de koude kant. Volgende keer hopelijk beter

Mike
20 setembro 2022

Lekker eten dit hadden we nodig goeie burgers en de patat met kip is een aanreden gezellige bezorger !

Jelle
20 setembro 2022

Veruit de beste bezorg service in de regio.

Kamal
20 setembro 2022
Claudia
19 setembro 2022

Patat vond ik wel lekker, alleen het broodje vd burger erg klef

Verberne
19 setembro 2022

Lekker eten en snelle bezorging. Echt top

Erwin
19 setembro 2022

Erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk hom
18 setembro 2022
Karianne
17 setembro 2022

Keurig op tijd bezorgd. Aardige bezorger. En heel lekker gegeten. We gaan vaker bij jullie bestellen.

Anouk
17 setembro 2022

Super! Erg lekker en snel geleverd!

Virgil
16 setembro 2022

Sneller dan verwacht en meer dan verwacht. Je betaald wat maar krijgt ook wat. Zeker het geld waard.

Jihane
16 setembro 2022

Ik had de loaded fries espagna en cheese burger besteld.. Het was heerlijk en zo smaakvol! De bezorging was ook super snel :) Ik zal zeker vaker bestellen!

Boef
15 setembro 2022

Heerlijk die zoete aardappel,fantastisch lekker!!..goeie service en snel thuis bezorgt,wij bestellen de volgende keer weer bij je!!!....bedankt voor de goede zorgen!!

Joyce
14 setembro 2022

Heerlijk gegeten bij Frankies en super snelle levering!

Nadia
14 setembro 2022

Tweede keer dat we bestellen.. deze keer keurig op tijd en het was smullen…. Lekker voor de afwisseling tussen pizza en/of shoarma / kapsalon een lekker burger en heerlijk taco!! Ga zo door!!

Esther de Mik
14 setembro 2022

Wij hebben erg lekker gegeten, goede hamburgers, goede kipburger en de loaded fries zag er ook erg goed uit. Bij de menu's zitten (te veel!) overheerlijke patatten.

Marloes Gerbrands
12 setembro 2022

Heerlijke burgers, opmaak is smaakvol. Zelfs bij de nalevering van een drankje, super snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G
12 setembro 2022

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

-
11 setembro 2022
Jitske
11 setembro 2022

Al voor de 3e keer besteld. Elke keer super lekker en snelle bezorging! Loaded fries Espagna zijn echt een aanrader

Bianca
11 setembro 2022
Krisztina
11 setembro 2022

Lekkerste burgers en frites 😋 Grote porties en snelle levering 👌

AJ
10 setembro 2022

TOP

Scott
10 setembro 2022

Eten was echt top en lekker warm! En niet te vergeten bezorging was echt snel! Voor herhaling vatbaar dus

Dries
10 setembro 2022

Goed en verzorgd, ook op tijd bezorgd!

Schuimpie
9 setembro 2022

Beter kan niet

Fo
8 setembro 2022

Snel bezorgd en heerlijk eten !

Noelle van Eijk
7 setembro 2022

Heerlijke loaded fries gegeten en supersnelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edwin
6 setembro 2022

De patat mag wat harder gebakken worden de burgers waren goed maar hadden warmer mogen zijn en we miste nog wat

I.
5 setembro 2022

Patat had wat verder doorgebakken mogen worden. Verder heerlijk gegeten!

Chantal
4 setembro 2022

Eten was heerlijk & precies op de aangegeven tijd bezorgd! Helemaal top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fred
4 setembro 2022

2 maal besteld. Beide keren snel bezorgd en prima kwaliteit!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S.Zwanenburg
4 setembro 2022

Heerlijk gegeten. Tot snel weer !

Fam de Bruijn
3 setembro 2022

Netjes thuis bezorgd. Eten echt top kwaliteit

Jitske
2 setembro 2022

We hebben heerlijk gegeten echt een aanrader vooral de loaded fries.

Sjoerd
2 setembro 2022

Heerlijke burgers!!!!!!!

SW
2 setembro 2022

Had zelf per ongeluk tijdstip vergeten aan te passen. Gebeld en het kwam helemaal goed

Lars
1 setembro 2022

Bezorger was netjes optijd. Eten was goed warm en erg lekker!

Sander
1 setembro 2022

Heerlijk eten, zeker een aanrader!!

Naj
29 agosto 2022
Joost
29 agosto 2022

De hamburger was top niks op aan te merken! De zoete aardappel friet daarin tegen kwam in vette slappe bal aan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roy
28 agosto 2022

Dit is de 3e keer dat ik bestel het eten is echt top, je proeft de kwaliteit 👌🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jorn Copier
28 agosto 2022

Super lekkere juicy burger. Loaded fries waren ook echt toppie en voor de kids was het pakket erg leuk en lekker zeker een aanrader. Ook qua bezorgen, zou om half 7 komen, maar bezorger was er al om 18:20 en alles was nog lekker warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

mnn
28 agosto 2022

Lekker gegeten en snelle bezorging😊

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

karim
28 agosto 2022

Het was echt weer super goed en heerlijk. Hier blijven wij bestellen. Echt een aanrader voor heel krimpenerwaard en omstreken

Joop Vermeulen
27 agosto 2022

Buitenaards super lekker! En super snel bezorgd klasse blijf zo doorgaan👍

Wim
27 agosto 2022

De loaded fries espagna was echt boven verwachting , super lekker! We hadden ook een burger genomen en Frankies heeft ons in goede zin verrast. De bestelling kwam warm aan! We komen zeker terug

Hafid
27 agosto 2022

Heerlijk eten, snelle service!

B
27 agosto 2022

Voor het eerst besteld bij Frankies. Op vrijdagmiddag rond 17.30, ik koos voor bezorgtijd 18.00 uur. Via de mail kon ik zien dat mijn bestelling verwerkt was en later ook onderweg was. Precies om 18.00 kwam de bezorger ons eten brengen, aardige jongen! Het eten was heerlijk en warm. Porties waren groot genoeg voor ons.

Mark
27 agosto 2022

Zeer snel bezorgd, heel nette bezorger, en het beste eten wat ik in tijden heb gehad. Je hebt een hoop zaken alles bij elkaar geteld in de Krimperwaard maar dit stak er met kop en schouders bovenuit!!

Mirjam
27 agosto 2022

Ik heb echt super lekker gegeten!! Goeie prijs en het eten werd ruim op tijd bezorgd!

A. de J.
26 agosto 2022

Het eten was goed. Meer dan genoeg. De bezorging was keurig op tijd.

Tanja
26 agosto 2022

Naar mijn idee hoorde bij de bestelling, friet. Deze is helaas niet bezorgd. Tevens vond ik de chicken tenders taai. Maar de taco was HEURLIJK

Stuwe Sluis
24 agosto 2022

Super goed eten , Super Snel bezorgd

MEM installatietechniek
24 agosto 2022

Het eten was goed op smaak en de bezorger was keurig op tijd. Leuk concept. Tot de volgende bestelling

Souf
23 agosto 2022

Eten was weer lekker😍😍

Ben
23 agosto 2022
Anouar Bojada
22 agosto 2022

Snelle bezorging en lekker eten !

Bo
22 agosto 2022

Eten was goed warm! En heel smaakvol. Snel bezorgd echt top!

Ronald Vergeer
22 agosto 2022

Heerlijk gegeten!!! Bezorging was top.

Patrick
21 agosto 2022

Het was heel.druk. daardoor uur langer gewacht. Werden excuses gemaakt. Zou mij tegemoet komen met wat extra's. Deze belofte kwamen ze niet na.

Bergambacht
21 agosto 2022

Het eten was erg lekker. Goede porties en verse burgers. De bezorging was echter minder, 2 uur moeten wachten. Het was volgensmij het eerste weekend dat ze open waren, dus waarschijnlijk was het drukker dan verwacht. Maar we hadden behoorlijk honger en dat was een tegenvaller. Telefonisch kregen we ze ook niet te pakken om informatie over de bestelling te vragen. Bezorging was dus erg matig, maar het eten was wel erg lekker. Zou het zeker nog een kans geven.

Björn
21 agosto 2022

Echt een aanrader. Heerlijk gegeten. Dit is wat we misten in de krimpenerwaard!

Rianne
20 agosto 2022

Heerlijk! De papieren verpakking was wel wat nattig. Maar dat is het enige!

Sander.
20 agosto 2022
Daniëlle
20 agosto 2022

Heerlijke burgers!

Arie
20 agosto 2022

Goed en lekker bereid eten! Snelle brengservice. Lekkere desserts.

Maurice
20 agosto 2022

De loaded fries en een Frankie's burger menu besteld met Sweet potatoes fries. Alles was zeer goed op smaak, en voor herhaling vatbaar!

Marian
20 agosto 2022

kwaliteit goed, porties te klein voor de prijs die gerekend wordt. Daarom voor ons niet snel een 2e x.

Szymon
20 agosto 2022

Tons of satisfaction from this meal. I would add sezam on top of burger. It does not change a lot, but looks much better ;)

Kay
20 agosto 2022

Erg lekker gegeten. Goede kwaliteit hamburgers die netjes waren opgemaakt en erg smaakvol waren. Friet was erg lekker en de Taco's waren ook goed bevallen. Ook de hoeveelheid was dik in orde.

Lars
20 agosto 2022

Goede service, en kwaliteit het voegt iets toe in de Krimpenerwaard dit heb je nergens !

Dmitri
19 agosto 2022

Heerlijk gegeten en goed om een andere optie te hebben dan pizza in de regio. Ga zo door, elke startende onderneming heeft verbeterpunten maar zou niet eerlijk zijn, het was gewoon goed.

vinnie
19 agosto 2022

geen sterren. op 11 minuten afstand volgens maps en bezorgen zou 60 minuten duren restaurants van veel verder weg hebben ons nooit langer als 45 minuten laten wachten. maar netjes gewacht het duurde 70 minuten. koude burgers en patat dus grote teleurstelling zeker voor de prijs die je betaald. hier bestellen wij niet meer

Ruud van Kooten
19 agosto 2022

1- eten werd na bestellen via de website erg snel bezorgd!! Hoefde maar 15 minuten te wachten. 2- eten was lekker! Niks op aan te merken. Een prima snackbar. 3- enigste reden waarom ik 4 sterren geef is omdat ik de porties van de Caribian en de Cruchy Chicken te klein vond in verhouding tot de prijs. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar.

Jk
19 agosto 2022

Was eerder klaar dan verwacht!

Leonie
18 agosto 2022

Voor het eerst bij Frankies besteld, hamburgers en loaded fries smaakte heerlijk. De classic (kip)burger was alleen erg droog, dit was echt de moeite niet. De mozarella sticks hadden iets te lang in t frituur gelegen.

J.
18 agosto 2022

Was eerder aan de deur dan geschatte bezorgtijd, top! eten was erg lekker en nog goed warm. Aanrader!

Vera
18 agosto 2022

Veel te laat bezorgd (40 minuten), volgens de mail zou het wel op tijd moeten zijn. Verder prima eten, prijs-kwaliteit verhouding niet helemaal in balans.

Angelique
17 agosto 2022

Super top! Sneller bezorgd dan verwacht en het was erg lekker!

Fa
17 agosto 2022
Henny
17 agosto 2022

Het eten was heerlijk en werd snel bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar 🤗.

Frits
16 agosto 2022

heerlijk anti kater voedsel, voldoet aan kaas-en-vettige-verwachting :-) Toetjes erg lekker, mogen wat groter

S
16 agosto 2022

Goede en snelle service. Het eten was voortreffelijk en zal zeker vaker bestellen. Ga zo door!

Mario Den hoed
16 agosto 2022

Helaas was ons eten niet heel warm meer. De bezorgen was aan de late kant en daar bood hij zijn excuses voor aan met als reden dat het enorme druk is.

L
16 agosto 2022

Erg kleine portie zeker wat je ervoor betaal.

Nassir
16 agosto 2022

Eten was echt heerlijk een echte aanrader, goede kwaliteit en super snel bezorgd!!

Fleur
16 agosto 2022

Heerlijk gegeten! Eten werd snel bezorgd en was nog heerlijk warm. De loaded fries waren overheerlijk.

Marjolein
15 agosto 2022

Eten was lekker, de taco’s waren goed gevuld, en volledige goede burgers. Een menu waar je van verzadigd raakt, en niet dat je na een uur weer honger hebt. . Volgende week; loaded frites op de planning. Je kan je bestellen in de gaten houden per mail: wordt snel bezorgd. Top!

Anne
15 agosto 2022

Vandaag voor het eerst loaded fries besteld en was erg lekker en een keer wat anders dan anders! Ze kwamen zelfs het een kwartier eerder dan verwacht bezorgen. Ga zeker nog vaker bestellen en ben benieuwd naar de rest van het menu.

Roy Van den akker
15 agosto 2022

Heerlijke chickenburger weer vandaag lekker snel en top service ga zo door mannen !

S
15 agosto 2022

Heerlijk gegeten! Bestelling was er snel en het eten was nog goed warm, vlees is van topkwaliteit en de zelfgemaakte kaassaus is heerlijk. Echt een aanrader!

A
14 agosto 2022

Het eten was erg lekker en het werd ook snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Soufiane
14 agosto 2022

Snelle service en heerlijk eten.

Thijs
14 agosto 2022
Ilias
14 agosto 2022

Lekker eten! Goede service!

Anouck
14 agosto 2022

Aangegeven dat ik het om 18:50 kwam ophalen. En ja hoor. Precies om 18:50 werd mijn bestelling ingepakt. De burgers waren heerlijk met flinke burgers. De loaded fries waren ook heerlijk. Vooral de cheesesaus was fingerlicking good! Mijn eerste keer Frankies, maar ik kom zeker terug!

karim
14 agosto 2022

Gisteren hebben wij een bestelling geplaatst bij frankies Bergambacht. binnen een half uur was het eten er het was heerlijk en lekker warm. Dit hadden wij echt nodig omgeving Bergambacht en schoonhoven lekkere eten.

Sab
14 agosto 2022

Heerlijk en ruim voldoende eten. Snelle bezorging (je wordt op de hoogte gehouden via de mail), en een leuke spontane meid aan de deur die het eten kwam bezorgen. Zeker een aanrader voor Bergambacht en omstreken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Soufiane
14 agosto 2022

Heerlijke 'echte' burgers, goed van smaak en super vers! Ook de loaded fries waren overheerlijk. Eindelijk een goede burgertent in de omgeving, een aanrader!

Julian
14 agosto 2022