Avaliações de Frankies Bergambacht

Avaliações recentes

5.0
Youssef
7 julho 2024

Lekker eten en snel bezorgd. 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R. Bol
24 junho 2024

Onze eerste review is alweer enige tijd terug, tijd voor een nieuwe! De hamburgers zijn bijzonder smaakzaam en hoewel we de vorige vegaburger net wat lekkerder vonden, zitten de nieuwe ook steevast in onze bestelling. We hebben vanavond weer heerlijk gegeten!

Joost
8 junho 2024

Lekker!!!!

Ezz
1 junho 2024

Was super lekker !!!!!

Rik Hofsink
17 maio 2024

Voor de 2de keer besteld voor de 2de keer aangenaam verrast ik vind het eten met zorg gemaakt en erg lekker. Dat proef je gewoon! Echt top! Ik heb allebei de bestelling verschillende dingen geprobeerd hoewel ik het een lekkerder dan het ander vond was het beide keren heerlijk! =) levering was op de gewenste tijd en vriendelijk ga zo door!

Anton
5 maio 2024

Vers en warm geleverd, fijne bezorging!

Houzaifa
30 abril 2024

Op tijd binnen en heerlijk smaak

Nick G.
27 abril 2024

Hamburger vrij droog, verder goede kwaliteit.

Henny
21 abril 2024

Na wat ik besteld had (loaded fries Caribbean, french taco en chicken burger), had ik wel iets grotere hoeveelheid verwacht voor 32 euro, maar de kwaliteit was goed.

Petra
20 abril 2024

Was weer heerlijk!

Fais
15 abril 2024
Ruben
12 abril 2024

Zeer vriendelijke meisje aan de telefoon ben goed geholpen door haar en het eten was zeer lekker zeker een aanrader

Anouck
11 abril 2024

Heerlijke burgers en goede bezorging

Hoogendijk
9 abril 2024

Altijd een feest om bij Frankies te bestellen! Uitstekende en overheerlijke loaded fries en burgers! Echt top, ga zo door!

Ada
24 março 2024

Bestelling was laat waardoor producten niet helemaal warm waren.

Jan
23 março 2024

Lekkere loaded fries. Voor 2 personen.Niet te weinig ,maar ook niet te veel. Op afgesproken tijd bezorgd in Lekkerkerk .

Hartog
11 março 2024

Het eten was super, maar bezorging belabberd. Wij wonen op nummer 27 ZONDER toevoegingen. Het eten was bezorgt bij mijn buren 27a. Gelukkig zat ik op te letten. Maar dit was helaas niet de eerste keer. Zou fijn zijn als de bezorger goed leest wat er opstaat.

Jo
11 março 2024

Lekker eten en snel bezorgd

Renek
28 fevereiro 2024

Gerecht was sneller dan verwacht bezorgd maar lauwwarm..

Visser
29 janeiro 2024

Was de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar 👌🏻

Rick
19 janeiro 2024
Ben
30 dezembro 2023

Altijd erg lekker bij Frankies. Bezorging snel en vriendelijk!

JM
21 dezembro 2023

Alles was top!!!

Rutger
20 dezembro 2023

Een (zeer) positieve uitschieter in het beperkte aanbod thuisbezorgers in de regio Lekkerkerk. Ook de vegaburger is ver-ruk-ke-lijk ;-)

Hans
20 dezembro 2023

Prima blijft lekker

Ben
18 dezembro 2023

Uitstekend eten. Een persoonlijke highlight is de loaded fries Bali! Heel lekker (probeer de gebakken uitjes er bij).

Xxx
3 dezembro 2023

Bezorger kwam om kwart over 7 maar had onze bestelling niet bij zich. Na 8 uur wel een bezorging maar het eten was slap en lauw.

Ibrahim
26 novembro 2023

Eten was heerlijk zoals altijd. Bezorging keurig op tijd bezorger was vriendelijk. Zeker aan aanrader!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wim de jong
26 novembro 2023

Ze waren weer goed op tijd. En het eten was weer heerlijk

Chayenne
26 novembro 2023

Op tijd. Warm eten. Lekker. Lekker voor een moment voor jezelf!

Auke
18 novembro 2023
Teunissen
12 novembro 2023

Eten was super, goed van smaak en op temperatuur. Bezorger beleefd en snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wout van den Heuvel
2 novembro 2023

Voor de eerste keer hier besteld, we hadden de loaded fries. Keurig netjes op tijd, en het smaakte heerlijk! Zeker nog een keer doen.

Dirk
26 outubro 2023
Mirjam
18 outubro 2023

Super snel bezorgd en het eten was weer heerlijk!

Azzdin
12 outubro 2023

Was top heerlijke eten de bezorging was binnen de aangegeven tijd zeker voor herhaling vatbaar

Anik
8 outubro 2023
Djavid
25 setembro 2023

Snelle service, lekkere burgers.

Ayoub
23 setembro 2023

Zag er goed gevuld uit

Marouane El Kasimi
23 setembro 2023

Eten was heerlijk, snel bezorgd ook!

AK
10 setembro 2023
Charliene
4 setembro 2023
Carlo
21 agosto 2023
Jacq
19 agosto 2023

Gewoon weer goed

Erik Boom
18 agosto 2023

Bezorging was zelfs eerder dan aan gegeven 👌

CeesESSEBOOM
18 agosto 2023

voor het eerst besteld uitstekende communicatie en bezorging. kwaliteit nog eerst even wat meer bestellen

Edwin
11 agosto 2023

Eten was heerlijk ; wel aan de prijs.

A.D.
22 julho 2023

Heerlijke burgers met verse ingrediënten, snel en netjes bezorgd, top!

Mieke
16 julho 2023

Op aanraden van onze zoon bij jullie besteld. Zeker niet de laatste keer, smaakte super.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

karin
16 julho 2023

Prima te eten, maar wel wat klef broodje.

Anoniem
5 julho 2023

De kipburger is echt heeeeeel erg lekker.

Michiel breuer
4 julho 2023

Aardige bezorger, lekker eten en mooi optijd. Helemaal perfect !

Kees
1 julho 2023
Erik Boom
17 junho 2023

Eten was heerlijk , patat had dit keer iets harder gemogen maar was niet vies 👍👌

Anoniem
17 junho 2023
Azad
5 junho 2023

Lekker en heel snel Bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anas Kreesh
4 junho 2023
Hazewinkel
4 junho 2023

Goed en correct

Jeroen
29 maio 2023

Eten was top. De pindasaus verbrandt.

Patrick
23 maio 2023

Ik kan het echt iedereen aanraden. Super lekker eten, spot on bezorging en alles compleet. Toch een klein aandachtspuntje is dat onze burger broodjes iets te lang waren gegrild want de randjes waren zwart en dat proef je dan toch wel terug in je stukje vlees. Voor de rest echt helemaal niets te klagen en top service.

Nicky
21 maio 2023

Heerlijke burgers en snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mohamed Bouj
21 maio 2023

Top service! Het eten was er snel en heb heerlijk gegeten

Ria de jong
8 maio 2023

Broodje kip heerlijk lekker krokant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vonk
6 maio 2023

Top

Patricia
6 maio 2023
Joop Graveland
1 maio 2023

Smaakvol en nettebezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirelle
1 maio 2023

Heerlijk eten, ruim op tijd bezorgd! En de zelfgemaakte kaassaus is een echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mohamed Boallouche
22 abril 2023

Ik heb al meerdere keren besteld bij Frankies en ik moet zeggen dat hun bezorgservice altijd snel en betrouwbaar is. Hun loaded fries en burgers zijn gewoonweg heerlijk en worden met zorg bereid. Ik waardeer het dat Frankies zich richt op kwaliteit en smaak, zelfs bij het bezorgen van het eten. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam bij het aannemen van de bestellingen. Als je zin hebt in lekker eten zonder de deur uit te hoeven, dan kan ik Frankies zeker aanbevelen

Miranda
11 abril 2023
Siham
10 abril 2023

Top service!! Top eten !! ik heb echt Heerlijk gegeten

Aart
9 abril 2023

Bezorging was veel vroeger dan de door mij gekozen tijd Je kiest een bezorgtijd niet voor niets Het eten was prima.

Sharon
3 abril 2023

Friet met kip was prima naar verwachting. Mozzarellasticks geen aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard Molenaar
2 abril 2023
Joost
20 março 2023

Zowel de burgers als de loaded fries waren fantastisch! Prima op tijd en lekker warm bezorgd. Uitstekende ervaring!

Gerben
19 março 2023

Op basis van alle positieve reviews nieuwsgierig geworden. Verwachting volledig waargemaakt. Topkwaliteit eten, bereid zoals verzocht. Aanwinst voor de Krimpenerwaard!

Thierry van Meel
18 março 2023

Super lekker! En super snel bezorgd

Arie Keegel
18 março 2023
Rob
12 março 2023

Ontzettend lekker, goede en verse ingrediënten en binnen 20 min bezorgd… kan niet beter!

Bas Gerbrands
4 março 2023
C visentini
28 fevereiro 2023

Best aan de dure kant. Zeker de tiramisu, voor zo'n klein bakje

Sandra
26 fevereiro 2023

Om 19.05 besteld en 20.55 in huis bijna 2 uur zitten wachten op je bestelling. En de zoete aardappelfriet was slap en als normaal zijn ze stevig zoals het hoort.

Arjan
25 fevereiro 2023

Met z’n 5-en zonder drankjes kost een kapitaal maar de kwaliteit van de loaded fries is echt geweldig. Ingrediënten van topkwaliteit en royaal met vlees. Een aanrader waar we graag op de bijzondere momenten zelf ook gebruik van maken.

Marouane
20 fevereiro 2023

Eten was lekker en het was ook nog super snel bezorgd, top!!!

van Dijk
20 fevereiro 2023
L
18 fevereiro 2023
Rob
18 fevereiro 2023

Helemaal top!

Danny Barents
13 fevereiro 2023
Patrick
4 fevereiro 2023

Supersnel, heet en erg lekker. Een aanrader voor iedereen.

Anell
4 fevereiro 2023
Martijn
3 fevereiro 2023

Enigste tent voor ons in de omgeving die het voor elkaar krijgt dat het eten uiteraard elke keer weer fantastisch is maar bovenal warm en de patat nog steeds knapperig ipv slappe hap!

AzdinAoukili
30 janeiro 2023

Was weer heel lekker en nog snel bezorgd ook.

Dirk
29 janeiro 2023

Geen Mac troep maar top kwaliteit. Het is aan de prijs, maar dik en dubbel waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn
21 janeiro 2023

Zoals altijd lekker en op tijd!

Bob Hardijzer
19 janeiro 2023

Het was super!ik heb op raden van me Collega Carl Flux van de Hanos bij jullie besteld!!

Chantal
19 janeiro 2023

Genoten van het eten!

Bart
19 janeiro 2023

Voor her eerst besteld en wat was het lekker zeg! Voor herhaling vatbaar!!!

Wim
17 janeiro 2023

Zo! Echt een lekkere burgen en heerlijke frietjes! Of dit een aanrader is. Zeker! Ook een aanwinst in de omgeving. Blijf deze kwaliteit volhouden! 😊👍

van Dam
14 janeiro 2023

Helaas werd de bestelling 45 min te laat bezorgd en was het al behoorlijk afgekoeld. Desondanks was de smaak goed!

D
12 janeiro 2023

Chille burgers en lekkere friet, en snel bezorgd.

A. Didouh
12 janeiro 2023

Goed eten en heel snel bezorgd!